Η Εκπαιδευτική Ρομποτική στo Epirus Nature School
Η Εκπαιδευτική Ρομποτική στo Epirus Nature School

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον μεγαλύτερο Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στην Ελλάδα τον STEM Education. 

Τα παιδιά μέσα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα STEM θα έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμο της ρομποτικής και να συμμετέχουν στην Ολυμπιάδα εκπαιδευτικής ρομποτικής του WRO Hellas!  

Ο STEM Education (Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Επιστήμης, Τεχνολογίας & Μαθηματικών) αναπτύσσει  ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Το εκπαιδευτικό περιεχόμενο στηρίζεται σε προγράμματα των εγκυρότερων Πανεπιστημίων του κόσμου (MIT, Carnegie Mellon, Tufts) όπως επίσης και καταξιωμένων εκπαιδευτικών που αποτελούν την επιστημονική ομάδα μας. Η εκπαίδευση STEM βοηθά τα παιδιά να μαθαίνουν να δουλεύουν σε ομάδες από πολύ μικρή ηλικία. Επικοινωνούν, επιχειρηματολογούν, διαφωνούν, συνεργάζονται και αναζητούν λύσεις σε καθημερινά προβλήματα. Μέσω της εκπαιδευτικής ρομποτικής τα παιδιά μαθαίνουν να κατασκευάζουν και να προγραμματίζουν ρομπότ, μένοντας συνεχώς ενημερωμένα για τις τρέχουσες τεχνολογικές εξελίξεις.